Тейлър Суифт с песен за Хари Стайлс

Броени часове след излизането си, новият албум на Тейлър Суифт – „Midnights“, вече счупи всички рекорди в Spotify. Сред най-слушаните песни е „Questions“, която, както най-внимателните фенове забелязаха, е посветена на Хари Стайлс, почти 10 години след връзката им.

На какво се основава тази теория, която буквално нахлу в Twitter?

Нека започнем с двата най-очевидни аспекта. Първият стих започва с думите „Спомням си“, което предполага, че това е нещо, свързано с миналото и стара връзка. Докато съществената част ни напомня една от песните „Out of woods“, посветена на бившия й от One Direction.

Но препратките не приключват дотук, макар и по-скрити. В поредицата от въпроси, които Тейлър Суифт задава в пасажа, на този /не/познат бивш, има един, който ни кара да се замислим: „Някога целувал ли си някого в претъпкана стая?“.

Връщайки се назад във времето, първата документирана целувка между Хари и Тейлър бе на Нова година през 2013 г. , по време на Rocking Eve на Дик Кларк. Да, партито беше пълно с хора.

Продължаваме с друг пасаж, в който певицата казва: „Питие след питие, изпращайки политиката и ролите на половете по дяволите“. Знаем, че фигурата на Хари Стайлс обърква и обръща каноничните роли на пола. Така че изглежда все по-ясно, че тя говори за него.

Окончателното потвърждение идва в следващите стихове: „И какво е това, което чух? Как си още с нея?“ и отново „Когато тя каза, че е прекалено, все още ли искаше да я докоснеш?“. Изглежда, че всички тези въпроси се отнасят за любовната история между Хари Стайлс и Оливия Уайлд.

Песента на Тейлър Суифт е вдъхновена от срещата й с Хари Стайлс през 2021 г.

В крайна сметка всички ние се изпълваме с въпроси, когато срещнем бивш, когото не сме виждали от дълго време. Тейлър Суифт обаче е много по-добра от нас в канонизирането на тези емоции в музика, действайки като саундтрак за страданията й.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тейлър Суифт си връща бляскавата поп корона с „Midnights“