Звезди : Горещи новини26 ОКТОМВРИ 2022

Тейлър Суифт с песен за Хари Стайлс

Песента на суперзвездата се казва „Questions“ и според феновете е вдъхновена от срещата, която Хари и певицата имаха по време на наградите Грами през 2021 г.

Броени часове след излизането си, новият албум на Тейлър Суифт – „Midnights“, вече счупи всички рекорди в Spotify. Сред най-слушаните песни е „Questions“, която, както най-внимателните фенове забелязаха, е посветена на Хари Стайлс, почти 10 години след връзката им.

Броени часове след излизането си, новият албум на Тейлър Суифт – „Midnights“, вече счупи всички рекорди в Spotify.

На какво се основава тази теория, която буквално нахлу в Twitter?

Нека започнем с двата най-очевидни аспекта. Първият стих започва с думите „Спомням си“, което предполага, че това е нещо, свързано с миналото и стара връзка. Докато съществената част ни напомня една от песните „Out of woods“, посветена на бившия й от One Direction.

Но препратките не приключват дотук, макар и по-скрити. В поредицата от въпроси, които Тейлър Суифт задава в пасажа, на този /не/познат бивш, има един, който ни кара да се замислим: „Някога целувал ли си някого в претъпкана стая?“.

Връщайки се назад във времето, първата документирана целувка между Хари и Тейлър бе на Нова година през 2013 г. , по време на Rocking Eve на Дик Кларк. Да, партито беше пълно с хора.

Продължаваме с друг пасаж, в който певицата казва: „Питие след питие, изпращайки политиката и ролите на половете по дяволите“. Знаем, че фигурата на Хари Стайлс обърква и обръща каноничните роли на пола. Така че изглежда все по-ясно, че тя говори за него.

Знаем, че фигурата на Хари Стайлс обърква и обръща каноничните роли на пола. Така че изглежда все по-ясно, че тя говори за него.

Окончателното потвърждение идва в следващите стихове: „И какво е това, което чух? Как си още с нея?“ и отново „Когато тя каза, че е прекалено, все още ли искаше да я докоснеш?“. Изглежда, че всички тези въпроси се отнасят за любовната история между Хари Стайлс и Оливия Уайлд.

Песента на Тейлър Суифт е вдъхновена от срещата й с Хари Стайлс през 2021 г.

В крайна сметка всички ние се изпълваме с въпроси, когато срещнем бивш, когото не сме виждали от дълго време. Тейлър Суифт обаче е много по-добра от нас в канонизирането на тези емоции в музика, действайки като саундтрак за страданията й.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тейлър Суифт си връща бляскавата поп корона с „Midnights“

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.