Тейлър Суифт си връща бляскавата поп корона с „Midnights“

Промотирайки новия си албум „Midnights“, Тейлър Суифт разкри, че категоризира текстовете си по три различни начина: изписани с перо, писалка и писец с блясък. Разбираме я напълно, тъй като нейният 10-и студен албум е в ярък контраст с предходните ни добре познати.

„Midnights“ е зашеметяващо, жизнерадостно, донякъде хаотично завръщане към поп музиката – много личен “подарък с конфети”. И седемте допълнителни парчета, които Тейлър пусна в 3 сутринта в петък, потвърдиха високите очаквания.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

Певицата премина впечатляващо от кънтри през поп до алтернативната музика след дебюта си и спечели единадесет награди Грами в този процес. Нейните текстове и музика се наслаждават на едно различно преоткриване и интроспекция.

Големият й талант винаги е бил изявен, особено в миналите й албуми, които се разграничават коренно от сегашния с по-тихата си и затрогваща музика. Можем да твърдим, че те бяха приветствани от критиката и обществеността,  така че е напълно естествено очакванията за „Midnights“ да бъдат много високи.

Тейлър Суифт обяви албума си седмици по-рано

Певицата даде старт на промотирането му в социалните медии по подобаващ начин. Въпреки обширните спекулации, нямаше индикация как всъщност ще звучи албумът.

Е, както се оказва, „Midnights“ е ексцентрична смесица от „Lover“ и „1989“. За издаването му Тейлър Суифт си сътрудничи с дългогодишния си приятел и музикален партньор Джак Антоноф. Тринадесетте й нови песни са въдхновени изцяло от нещата, които я държат будна през нощта.

А крайният резултат е завладяваща смесица от чувства. Чувства, които ни пленяват като слушатели. Новият албум на Тейлър бележи самоувереното завръщане на Суифт в нейната зона на комфорт, такава, каквато я познаваме.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тейлър Суифт е отказала да участва в шоуто на Super Bowl