Сватбата на Приянка и Ник: Ден първи

Също като в приказките, сватбеното тържество продължава няколко дни.

Приянка Чопра сподели снимки от едно от предшестващите сватбата празненства, а именно рисуването на телата и ръцете на бъдещите младоженци с къна, което е сред най-популярните индийски традиции.

На кадрите Приянка е облечена в традиционна индийска рокля в пъстри цветове, докато Ник е в много светли дрехи в цвят слонова кост. На тържеството присъстват най-близките приятели и роднини на бъдещето семейство.

Зимната сватба на Приянка Чопра и Ник Джонас

Бъдещата госпожа Джонас лети на крилете на щастието и любовта: “Едно от най-специалните неща, което ни даде нашата връзка е това, че се сляха две семейства, които уважават културата и вярата на другото семейство. И за това да планираме сватбата в съответствие с тези различия бе страхотно!”

Приянка Чопра добави още, че всичко е минало според техните желания и въпреки това реалността е надминала мечтите им. Двойката се надява да е създала идеалното сватбено настроение за своите гости и близки.

Моминското парти на Приянка Чопра

Само преди две седмици, бъдещото семейство обяви датата на сватбата си – 1 декември. Все още не са публикувани снимки от голямото събитие, но е известно, че то се e провело в луксозния Umaid Bhawan Palace.

Fashion Gallery