Зимната сватба на Приянка Чопра и Ник Джонас

Пет месеца след като се сгодиха, индийската красавица Приянка Чопра и певецът Ник Джонас ще сключат брак в Индия.

На 1 декември тази година Приянка и Ник официално ще се врекат във вярност един на друг в луксозния Umaid Bhawan Palace, a церемонията им ще бъде според индийските традиции и обичаи.

Моминското парти на Приянка Чопра

Двойката е запазила датата и вече трескаво се подготвя за голямото събитие. Най-любопитното е, че преди самата сватба, са организирани още много други тържества в последната седмица на ноември, които ще настроят както младоженците, така и гостите им на празнична вълна.

По време на едно от тези предхождащи сватбата тържества, бъдещето семейство ще спази една от най-популярните индийски традиции като обрисува телата си с красиви рисунки от кана.

Дворецът, в който ще се проведе самата сватба има капацитет от 347 спални, което означава, че Приянка и Ник със сигурност няма да се притесняват дали за гостите им ще има достатъчно място да се настанят.

Колкото до облеклото на младоженците, предполага се, че Ник ще бъде облечен в костюм в цвят слонова кост, Приянка в дълга и вепчатляваща червена рокля, а шаферките й ще носят Ralph Lauren.

Самата Приянка вече отпразнува моминското си парти и то в Амстердам, а ергенското на Ник тепърва започва. Певецът купи електрически скутери за своите шафери, а по-късно се отправи на пътешествие с яхта. 

Снимки от двете партита, може да откриете в галерията.

Fashion Gallery