Моминското парти на Приянка Чопра

Актрисата с индийски корени избра Амстердам за своето моминско парти

Приянка Чопра се сгоди за певецът Ник Джонас в средата на лятото, само два месеца след като двамата започнаха да излизат и връзката им стана официална. Дългогодишното им познанство, определено е създало добра основа върху която да изградят стабилни отношения. 

Индийската почистваща маска на Приянка Чопра

Разликата им от 11 години не притеснява нито родителите на Ник, нито тези на Приянка, а всички са на мнение, че двамата са много щастливи и са открили любовта. 

Датата на сватбата им все още не е ясна, но съдейки по моминското парти на Приянка, което се случи този уикенд, е много възможно двойката да сключи брак до края на годината. 

Този уикенд Приянка сподели в профила си в Instagram снимки от моминското й парти, като красавицата е избрала Амстердам, Холандия за дестинация за своето тържество. 

На снимките бъдещата съпруга на Ник Джонас позира в три тоалета, като последният й – прилепнала бяла рокля с кристали и шлейф от пера – дори е подходящ за зимна сватба.

Приянка и близките й се отправиха на пътешествие с лодка по каналите в Амстердам, на което актрисата се бе спряла на плетена бяла рокля с ботуши над коляното и палто в екрю.

Малко след това, моминското парти е продължило по улиците на холандската столица, където Приянка се разходи в карирана пола и двуцветен пуловер в топли тонове, носейки типичните ленти за бъдеща булка. По-късно вечерта групата се отдаде и на коктейл парти, на което Приянка бе облечена в страхотната бяла рокля, а приятелките й в черно и червено.

Снимки от моминското парти, ще откриете в галерията ни. 

Fashion GalleryPopular