Сладки целувки за Селена и Джъстин

Въпреки че никой от двамата все още не е потвърдил нищо официално, последните папарашки снимки на Селена Гомес и Джъстин Бийбър разсеяха всички съмнения – двамата отново са заедно!

25-годишната певица придружи половинката си (23) на хокеен мач, където го подкрепяше от близките трибуни. По време на почивката Бийбър не пропусна да отдели малко внимание на Гомес, а тя от своя страна го награди с целувки. 

“Мократа коса” на Селена Гомес в две стъпки

Кадрите на целуващите се изпълнители предизвикаха фурор в социалните мрежи, където почитателите им от няколко седмици трескаво обсъждат подновените им отношения. Припомняме ви, че малко след като стана ясно, че Селена се е разделила с The Weeknd, тя започна да прекарва голяма част от времето си с Джъстин. Двамата бяха засичани на разходка, да карат колела, на мачове и романтични вечери.

Бийбър и Гомес се събираха и разделяха между 2011 и 2014 г., преди в крайна сметка да приключат окончателно. Според близки на звездите, в момента и двамата гледат много по-зряло на нещата и са готови да си дадат нов шанс. Този уикенд Селена ще се качи на сцената на Американските музикални награди и въпросът, който всички си задават, е дали Джъстин ще я придружи на червения килим. 

Междувременно Абел Тесфайе, както е истинското име на The Weeknd, беше забелязан да излиза от апартамента на бившата си – топмодела Бела Хадид. Дали и там романтиката ще припламне отново, само времето ще покаже.