Официално е! Джъстин и Селена отново са заедно

Три години след като сложиха край на отношенията си за пореден път, Джъстин Бийбър и Селена Гомес са отново заедно.

Новината идва след седмица, в която папараците непрекъснато улавяха музикалните звезди да прекарват времето си заедно. И няколко дни след като стана ясно, че Гомес се е разделила с The Weeknd след почти година връзка.

Източник на US Weekly потвърждава слуховете, че романсът между Селена и Джъстин е пламнал отново. “Да, отново са заедно. Връзката й с The Weeknd окончателно приключи. Но не беше драматично и не беше заради Джъстин. Тя обаче винаги е имала чувства към него, а сега приятелите й я предупреждават да внимава, тъй като след операцията се чувства много добре,” допълва източникът. Припомняме ви, че преди два месеца стана ясно, че певицата се е подложила на бъбречна трансплантация, в следствие на  заболяването Лупус, от което страда.

Бийбър (23) и Гомес (25) за първи път бяха забелязани в къщата й в Лос Анджелис в края на октомври. Това се случи няколко дни преди медиите да съобщят новината, че тя и Абел Тесфайе, както е истинското име на The Weeknd, са сложили край на отношенията си. В последните дни певицата и Джъстин са неразделни. Двамата бяха щракнати след църква, карайки колела, на хокеен мач и след романтична вечеря в ресторант в Калифорния. “Двамата започнаха да си говорят отново едва наскоро,” казва друг източник пред US Weekly. “Те разбраха, че е време да оставят всичко зад гърба си и да продължат напред. И двамата са пораснали много в последните години и гледат зряло на нещата.”

Изглежда за Селена и Джъстин поговорката “Старата любов ръжда не хваща” важи с пълна сила. Двамата се събираха и разделяха между 2011 и 2014 г., преди в крайна сметка да приключат окончателно. През това време Бийбър беше свързван с няколко дами, включително моделите с известни фамилии София Ричи (дъщеря на Лайнъл Ричи) и Хейли Болдуин (дъщеря на Стивън Болдуин).

Снимки: Profimedia