Родителите на Жерар Пике са готови да се преместят в нов дом, далеч от Шакира

Шакира спечели. Най-новият й хит не просто й даде шанс да сподели всичко, което мисли за Жерар Пике, новата му приятелка Клара Чиа Марти и бившите й свекъри, но певицата успя да постигне поредната си цел.

Тя вече няма да живее врата до врата с Монсерат Бернабеу и Хуан Пике.

Според последните новини, родителите на Пике сериозно обмислят идеята да се преместят, за да се отдалечат от Шакира, която през последните няколко седмици не спира с „атаките“ срещу тях.

Напрегнатата ситуация между латино дивата и футболиста съпроводи със себе си множество проблеми, включително хоспитализирането на Клара Чиа Марти, причина за което стана прекалено големия стрес от медийното преекспониране.

Всъщност, откакто изневярата на бившия играя на Барселона излезе на яве, 22-годишният модел получава огромно количество обиди в социалните мрежи, които определено са далеч от приятни.

Шакира също планира да се премести в Маями

Евентуалното преместване на родителите на Пике може да не се случи толкова бързо, като се има предвид, че певицата има намерението да се премести в Маями /макар и временно/, заедно с двамата си сина – Милан и Саша.

Е, предстои да видим как ще се развие тази нестихваща сага.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира срещу Жерар Пике: От Twingo-то до вещицата