Шакира посвети песен на Пике

Шакира и Пике бяха истинско олицетворение на безкрайна любовна история. Но уви… И дори да стоеше далеч от светлините на прожекторите след изневярата на бившия си съпруг, певицата е готова да се завърне, за да говори за всичко това по начин, който толкова й отива, а именно чрез музиката.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BZRP (@bizarrap)

Суперзвездата не спести нищо на бившия защитник на Барселона като насочи поредица от тежки твърдения към него и неговата много млада приятелка. Започвайки от личните нападки към отношението му /„Всичко, което правеше, бе като шампион, а когато имах нужда от теб, ми показа най-лошата си версия“/, до обвиненията, насочени към новата му половинка. Певицата споменава и числото 22, символ на двойката по време на връзката им.

Шакира е готова да говори за болката след раздялата

В първи социален пост за 2023 г. поп звездата сподели думи, които изглеждат като ясна препратка към болезнената раздяла, след 12 години и две деца с Пике: „Дори някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме“.

Но нека се върнем към новата песен на певицата. Припевът гласи: „Вълчица като мен не може да бъде с човек като теб. За разлика от теб аз пораснах, затова сега си с някой като теб“. Текстът отново продължава с изрични препратки към новата приятелка на Жерар Пике, с която футболистът изневеряваше на певицата повече от година по време на връзката им.

Е, сега Шакира има какво да каже: „Ти замени Ferrari с Twingo и Rolex с Casio.“

Припомняме ви, че Шакира наскоро сподели, че е започнала да изпитва подозрения към Пике, след като е забелязвала многократно изяденото сладко в дома си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира с песен посветена на раздялата й с Жерар Пике

Hero Slider