Жерар Пике споделя повече за отношенията си с Клара Чиа Марти

След месеци на мълчание, търпейки всички слухове, Жерар Пике най-сетне реши да проговори. По време на лайв стрийм с тиктокъра и инфлуенсър Джон Нелис, бившият на Шакира не само официализира връзката си с Клара Чиа Марти, но и разкри някои неизричани досега любопитни неща относно историята му с 22-годишната студентка.

Жерар Пике призна, че Клара е тази, която избира дрехите му

Футболистът коментира: „Не следя модните списания. Ходя на шопинг с моята приятелка. Тя ми купува и избира какво да облека. Аз съм нейната марионетка“, повече от сигурен, че думите му ще обиколят всички социални мрежи за секунди.

По време на разговора с Джон Нелис, 36-годишният бивш футболист коментира и отношенията си с Шакира, макар и по доста завоалиран и индиректен начин, заявявайки, че най-известният човек, който има сред телефонните си контакти, е бившата му половинка.

Отговор, който остави всички в шок, но и който бе обяснен много ясно: „Бих казал, Шакира. Тя ми беше партньорка в живота и може би е тя. Мисля за броя не нейните последователи в Instagram и всичко това. А ако е някой, свързан с футбола, определено бих казал Кристиано Роналдо, той е най-следваният човек в света.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира срещу Жерар Пике: От Twingo-то до вещицата