Шакира е щастлива в Маями

Точно така, по всичко изглежда, че ежедневието на латино дивата вече върви повече от добре. Разделена с футболиста от близо година, 46-годишната певица вече живее в САЩ, далеч от бившия си спътник в живота.

На снимки от тези няколко дни, изпълнителката на „Waka Waka“ изглежда изключително усмихната. Тя бе забелязана в дънки и лилава тениска. Визията й бе допълнена от маратонки на платформа и лилави слънчеви очила. Но нека не забравяме и зелената чанта през рамо, в тон с надписа на тениската й.

Шакира е готова за своето ново начало

Именно след раздялата си с Пике през юни 2022 г., певицата реши да напусне Испания. С двете си момчета Милан /10 г./ и Саша /8 г./, тя реши да се установи във Флорида, близо до своите роднини.

„Нов живот в друго кътче на света до семейството, приятелите и морето“, както самата тя обяви в Instagram.

Изглежда, че този ход ще се окаже истинска гаранция за стабилност на семейството й. Защото, трябва да отбележим, че след обявяването на раздялата й, ежедневието на певицата и двете й момчета се усложни драстично.

През април Шакира разкри, че семейството й е подложено на постоянен медиен тормоз. А притеснена за психическото здраве на нейните синове, звездата помоли журналистите да уважават личния живот на децата й.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира напуска Барселона в преследване на щастието