Шакира се тревожи за децата си, преследвани от папараците

Този понеделник, 11-и април, колумбийската певица сподели в профила си в социалната мрежа дълго медийно съобщение във връзка с тормоза, на който са подложени тя и децата й. Въпреки, че Шакира приема „постоянното любопитство“, което върви неизменно със славата й, тя се тревожи за „тормоза“ над малките си синове.

„Децата ми Милан и Саша имаха много трудна година, страдайки от непрекъсната обсада и безмилостното преследване от папараците и няколко медии в Барселона. Сега, когато те навлизат в нов етап от живота си, призовавам медиите, от името на моите деца, да уважат правото им на личен живот“, написа 46-годишната певица в профила си.

Ядосана, Шакира разказва, че папараците следват синовете й и в най-незначителните им движения, в училище, в извънкласните им дейности, в развлеченията им със семейството.

Загрижена за психичното здраве на децата си, суперзвездата моли медиите да проявят човечност. „Отправям тази молба вече не като артист, а като майка, която желае да предпази и да се грижи за психологическото и емоционално благополучие на децата си, така че да могат да живеят здравословен и щастлив живот, какъвто всяко дете заслужава“, добавя още изпълнителката на „Waka Waka“.

Шакира започва нов живот в Маями

След раздялата с бащата на децата си, певицата реши да напусне Испания, за да живее по-близо до роднините си в Маями. На 2-ри април Шакира довери, че е започнала този нов живот „в друго кътче на света до семейството, приятелите и морето“, синоним на стабилност за нейните деца.

От своя страна, вече преустановил футболната си кариера, Жерар Пике изгуби попечителството над децата си. 36-годишният Пике се е отдал изцяло на живота с новата си половинка Клара Чиа Марти, с която започна паралелна връзка още преди раздялата си с Шакира.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира напуска Барселона в преследване на щастието