Шакира напуска Барселона в преследване на щастието

Време е за изцяло нов живот за Шакира. Суперзвездата се сбогува с Барселона, за да се премести в Маями заедно със синовете си Милан, на 9 г., и Саша, на 7 г., далече от бившия си партньор Жерар Пике.

След приключването на любовната история между нея и футболиста, певицата реши окончателно да обърне страницата, предпочитайки да напусне Испания за постоянно.

„Установих се в Барселона, за да дам стабилност на децата си, същата, която сега търсим в друго кътче на света, близо до семейството, приятелите и морето. Днес започваме още една глава в търсенето на тяхното щастие“, написа певицата, публикувайки снимка от гледка към града.

„Благодаря на всички онези, които ме насърчиха, които изтриха сълзите ми, вдъхновиха ме и ме накараха да израсна. Благодаря на моите испански фенове, които винаги са ме обсипвали с любов и лоялност. Това е просто сбогом“, заключи звездата в обръщението си.

Шакира взе решението да напусне Испания през ноември

След дълги преговори за попечителството над децата им, Пике най-сетне се предаде. Милан и Саша ще живеят с майка си, а той ще ги посещава от време на време. Освен това децата ще прекарват Коледа с баща си.

Попечителството над двете деца на Шакира и Пике бе единствената причина за спор между вече бившата двойка, предвид факта, че те никога не са сключвали брак.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира за новата любов и битката с бившата си свекърва