Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Лицето на Салма Хайек изглежда невероятно за нейните 53 години, но тя твърди, че никога не си е инжектирала ботокс.

Салма казва, че никога не е имала филъри в лицето си. Тя и преди е говорила по темата, а сега се защити отново, след като получи критика от свой последовател.

Под ново нейно селфи, анонимен потребител написа: “Твърде много ботокс. Нямаш нужда от него, Салма”.

Жени на възраст над 50 говорят за секс

“Никога не съм си слагала ботокс, но благодаря за съвета, защото си мисля, че може би е време” – отговаря Салма Хайек на коментара. Наскоро тя действително сподели, че е обмисляла за пръв път да си постави ботокс, но точно тогава е подписала договор за нов филм, за който се налагало да изглежда абсолютно естествено.

Гледайки лицето на 53-годишната актриса, звучи невероятно никога да не е прибягвала до инжекции. Но ако това е вярно, то редовната дългогодишна грижа и здравословният начин на живот на актрисата наистина са прекрасен пример.

С изявлението си Салма Хайек става поредната известна жена, която застава зад естествената красота, включително и в зряла възраст. Същата философия подкрепя и Йоланда Хадид, която откровено споделя, че се е отказала от ботокса и филърите.

PAUSE на стареенето с правилата на Йоланда Хадид

От друга страна са звезди като Рене Зелуегър и Никол Кидман, които се превърнаха в отрицателен пример за това как инжекциите с ботокс могат да обезобразят лицето. Най-неузнаваема като че ли е талантливата Никол. За съжаление, нейната визия е силно деформирана и дори се говори, че е пристрастена към процедурите и дава за тях един милион долара годишно.

Popular