Йоланда Хадид на 55: Отървах се от всички импланти, филъри и ботокс

Послучай 55-ия си рожден ден, Йоланда Хадид разкри, че е махнала всички онези изкуствени “добавки”, които дълги години са я карали да се чувства красива.

Майката на Джиджи и Бела Хадид, публикува снимка в Instagram, на която е в страхотна форма и облечена в оскъдно, полупрозрачно розово боди. Но не перфектните й извивки привлякоха вниманието, а това, което бившият супермодел разкрива за външния си вид.

На 55 се усмихвам отвътре… Върнах си “оригиналната” форма от 1964 година. Живея в тяло, свободно от гръдни импланти, филъри, ботокс, удължения и всички ла*на, който си мислех, че ми трябват, за да се придържам към стандартите за сексапилна жена, наложени от обществото, които едва не ме убиха…“, признава Йоланда.

PAUSE на стареенето с правилата на Йоланда Хадид

Нека припомним, че Йоланда дълго време страдаше от Лаймска болест, кoято през 2018-та се завърна за кратко, след една цяла година ремисия. Самата Йоланда неведнъж е споменавала, че това, което й дава сили да става сутрин от леглото, са двете й деца – Бела и Ануар Хадид – които също страдат от болестта. 

Очевидно борбата с болестта е научила Йоланда да обича и уважава тялото си повече и така да го отърве от всички чужди и ненужни “холивудски добавки” за красота. Постът на бившия модел завършва именно с тези думи: “Отне ми много години да поправя лошите решения, които съм правила за себе си, преди да открия свободата, която носи вътрешната красота и да приема, че най-добрата ми версия е тази, поставена от собствените ми стандарти…“.

Fashion Gallery