Съдят Дженифър Лопес за плагиатство

Като продуцент на телевизионното шоу, World of Dance, Дженифър Лопес ще бъде съдена за плагиатство. Според Алвин Грей-Ел, идеята е открадната от него.

Малко повече от месец, след като започна третия сезон на World of Dance, постъпиха обвинения, че идеята на шоуто е открадната. Мъж на име Алвин Грей-Ел съди за плагиатство Дженифър Лопес и Деби Алън.

Според него през 2009 той е споделил с Деби идеята си за шоу с името “Let’s start the dance”. Реалитито е било замислено по същия формат като това на Джей Ло. Деби обаче не удобрила идеята на Алвин.

Джей Ло, Алекс и децата – едно перфектно семейство

След това той се опитал да патентова идеята си в Американския офис по авторското право, но му е било съобщено, че такова шоу вече се създава от NBC. Въпреки че Деби Алън не е обвързана по никакъв начин с предаването, Алвин е убеден, че тя е предала идеята му.

Според източници от TMZ идеята за шоуто се върти сред продуцентите в NBC от години. Те са се свързали с Дженифър през 2016 с предложение за реализирането на проекта и тя се е съгласила.

Няма никакъв коментар по темата от нейно име, но изглежда, че не се е притеснила много от факта, защото малко след обявяването на новината, тя публикува снимка с Алекс. На кадъра двамата се целуват на средата на стадион и изглежда никой от тях не мисли за обвиненията.

Списъкът с бившите на Дженифър Лопес

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес