От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес

Всички се питаме как го прави Дженифър Лопес – тя има свръхуспешна кариера, две деца, щастлива връзка и освен това се грижи толкова добре за себе си, че почти на 50 години изглежда като на 25.

“Магия” няма и истината е, че Лопес спазва железен режим на работа и тренировки, става и си ляга рано и се храни много здравословно, за да поддържа енергията си и да успява да намери и време за близките си. Ето как минава един ден на латино дивата.

6:00 AM:

Събуждане

Дженифър Лопес винаги става около 6:00, а около половин час по-късно се събуждат децата й. Тя обича да прекарва време с тях сутринта и лично да им приготви закуската. Този сутришен ритуал е важен за Джен. Вместо да се впуска в задачите си за деня от мига, в който отвори очи, тя е превърнала в правило това да прекара поне половин един-час с най-любимите си същества без да бърза.

6:45 AM

Време за закуска за Дженифър и семейството

След събуждане Дженифър обикновено пие протеинов шейк, а същинската си закуска приема след тренировка. Йогурт с мед и плодове е обичайният й избор, но понякога си позволява и нещо по-калорично, защото вярва, че здравето и добрата форма изискват баланс.

7:45 AM

Тренировката на Дженифър

Когато децата заминат на училище, е време за фитнес. “Понякога, особено ако съм работила до късно предишната вечер, ми идва да се откажа. Но си казвам – просто го направи. Само един час е.”

Тъй като тренира всеки ден, Дженифър Лопес се старае да разнообразява упражненията. Това е особено важно, за да не привикне тялото към типа натоварване, губейки ефекта.

9:00 AM

Подготовка за деня

“Всичко опира до твоята собствена нагласа. До това да проявяваш постоянство. Да правиш нещата, които трябва. Да следваш мечтите си и да работиш здраво” – казва Лопес за успеха си. Нейният работен ден е винаги много натоварен. Често се гримира на задната седалка в колата, докато пътува към първия си ангажимент за деня.

1:00 PM

Нискокалоричен обяд

Дженифър се храни по режим, изготвен от нейната треньорка Трейси Андерсън. “Храната й е изключително чиста, защото това дава на Дженифър нужната енергия за всичко, което прави. Менюто й е изцяло от органични продукти”, казва Андерсън.

Дженифър включва в обяда си чисти протеини и зеленчуци и пие много вода.

6:30 PM

Вечеря със семейството и приятели

В редките случаи, когато успява да се прибере у дома толкова рано, Дженифър обича да споделя вечерята както със семейството си, така и с приятели. Старае се да се вижда с тях и през седмицата. Една вечеря в работен ден ти напомня, че животът все пак не се върти единствено около кариерата ти.

За Дженифър тези приятни моменти винаги си струват, а и й помагат да се чувства мотивирана за остатъка от седмицата.

10:00 PM

 Време за лягане

Дженифър Лопес казва, че сънят е нейното тайно оръжие. Определено не е он онзи тип жени, които ще карат на пет-шест часа сън, оправдавайки се с това, че са много заети. Когато няма концерти или телевизионни участия до късно, тя си ляга около десет вечерта. “Вярвам, че осем часа сън, много вода и добро почистване са простичките неща, които наистина работят”, споделя Лопес.