Рита Уилсън разказва за борбата с рака

Съпругата на Том Ханкс Рита Уилсън проговори за битката си с рака на гърдата. Тя разказва как е получила диагнозата и как е съобщила това на Том.

Четири години, след като за първи път е получила новината, че има рак на гърдата, Рита Уилсън разказва през какво е трябвало да премине тогава. В публикация в Инстаграм със снимка на нея и съпруга й Том Ханкс говори за разговора, който е провела с него, след като е разбрала за болестта.

Текстът под снимката започва с това как се е чувствала в този момент. “Имах толкова много мисли в главата си. Уплашен си, притеснен, мислиш за това, че твоят живот е преходен.” Затова поговорила с половинката си и му казала донякъде шеговито, донякъде искрено, че иска той да е тъжен за много, много дълго време, но и да й направи празненство.

От там се родила и песента й “Throw me a party”. Тя ще бъде част от новия й албум “Halfway to home”, който очакваме в следващите два дни.

Още за болестта си тя споделя пред People и как всъщост е успяла да се пребори – открила е рака в ранен момент. Според нея това е единственото нещо, което й е помогнало да оцелее.

Първоначално тя е посетила един доктор, който й е казал, че всичко е наред. Но по съвет на приятелка, се срещнала с втори специалист за друго мнение. Тогава всъщност открила болестта.

Рита Уилсън обяви, че е преборила рака

Затова Рита приканва всички свои фенове да се консултират повторно след преглед. Страхува се, че ако тя не го беше направила, може би нямаше да се справи в борбата.

Сега обаче разказва как миналата седмица е посетила докторите си заедно с най-близките си приятели. Вече се възстановява и може дори да каже, че ще успее изцяло да си каже сбогом с болестта. Затова е много благодарна на съпруга си, семейството и приятелите й, който са останали до нея през трудните моменти.

Звездните двойки, които остаряват заедно

Tом Ханкс: Тъстът ми избяга от България