Звездните двойки, които остаряват заедно

В Холивуд браковете приличат на летен ураган – развиват се неочаквано, преминават бурно и свършват бързо. 


Но докато тези скандални събирания и разводи пълнят клюкарските медии, има звездни връзки, които устояват на времето.
За тях се пише по-малко, а именно от истории като тези на Уил Смит и Джейда, Дейвид Бауи и Иман, Дензъл Уошингтън и Полет има какво да научим за любовта.

Какво все още не знаете за тези семейства?
Том Ханкс и Рита Уилсън


Том Ханкс не вярва, че за успеха на един брак трябва непрекъснато да се работи

Том Ханкс може и да е един от най-емблематичните образи в киното през последните 20 години, но славата не е успяла да го прелъсти с типичните върволици от красиви жени. От 1985 година за него има само една. Том и Рита Уилсън се запознават по време на снимките на филма “Доброволци”, който е един от по-малко известните в кариерата му. Женят се през 1985 година и са заедно и до днес, имат две деца (Том има други две деца от предишна връзка).



Каква е тайната? “Иска ми се да имаше някаква тайна,” казва актьорът пред списание People по-рано тази година. “Ние просто много се харесваме. Това е началото на всичко.” 

“Казват, че за да върви един брак, трябва да работиш здраво за това. Аз не съм съгласен. Човек работи достатъчно много и без друго, затова е добре да имаш някого, при когото просто да ти е приятно да се прибереш у дома,” смята звездата от “Форест Гъмп” и “Шифърът на Леонардо”.
Дани Девито и Реа Пърлман


Флиртовете на Дани с по-млади жени не успяват да провалят брака му

Техният 33-годишен брак не минава без сътресения. Но Дани и Реа знаят, че не могат един без друг. Комикът и актрисата от култовия сериал “Бар Наздраве” се женят през 1982 година. През октомври 2012, след 30 години брак, двамата се разделят, за да заживеят отново заедно само половин година по-късно. 
“Те се обичат. Винаги са се обичали и така ще е в бъдеще”, казва приятел на двойката пред People.
 
Нисичкият актьор, който е вече на 70 години, обаче притежава уникален чар и не е безразличен към по-младите жени, издават негови близки. Флиртовете му преливат чашата на Реа и пренебрежението му става причина да се разделят. Девито обаче бързо взима мерки и започва да засипва съпругата си с внимание и мили подаръци. Кани я на срещи. Прави всичко онова, което е забравил да прави през последните години от брака им – и в крайна сметка съпрузите, които имат три деца заедно, отново се събират под един покрив и видимо са щастливи заедно.
Дензъл Уошингтън и Полета Пиърсън Уошингтън
Полета, която е по-възрастна от актьора, е негова опора във всеки момент. Тя му ражда четири деца

Двамата актьори, като много свои колеги, се влюбват на снимачната площадка. Дензъл и бъдещата му съпруга се срещат през далечната 1977 година на сета на филма “Wilma” и се женят през 1983. Преди да чуе заветното да обаче, Дензъл предлага цели два пъти на Полет и тя му отказва. Упоритостта му в крайна сметка се отплаща – днес двамата продължават да са щастливо женени и имат 4 деца.

“Правя това, което жена ми казва, и си държа устата затворена. А и тя се съобразява с мен. Мисля, че по някакъв начин пътуването помага. Можем да пътуваме заедно, а понякога сме сами. Когато се огледаш, осъзнаваш, че много малко хора около теб имат толкова дълъг брак”, казва актьорът.

“Аз живея с този човек. Преживявам с него най-тъжните и най-трудните моменти. Той знае, че в мое лице намира стабилност и това му дава сила. Осигурявам му чудесна писта, от която може да полети”, споделя Полета, която е с 4 години по-възрастна от съпруга си.

Продължава на стр. ii