Райън Рейнолдс разкри пола на новороденото си бебе

Райън Рейнолдс разкри пола на новороденото си бебе, с което го дари неговата съпруга Блейк Лайвли в края на септември.

Двойката, известна с потайността си относно личния си живот, досега не бе споменавала нищо за второто си дете. Звездата от “Дедпул” участва в шоуто на Конан О‘Браян и именно там се изпусна, че си има втора дъщеричка.

“С две деца под две годинки е трудно”, каза Райън по време на интервюто. “Да, прекалено много естроген. Това е все едно кукла American girl e превзела живота ми”.

Малко след това, актьорът осъзнал, че е направил голяма грешка в телевизионен ефир и се е опитал да умилостиви своята Блейк, прибирайки се с лакомства. Младата майка сподели и кадър в социалната мрежа Instagram.

“Начините, по които познавам, че Райън осъзнава, че е в огромна беда тази вечер: Не само, че се прибра у дома с моята истинска любов, бисквитките на @levain_bakery, но и той лично ги препече за мен и ми ги поднесе с чаша мляко с лед”, написа по-късно актрисата.

Двойката се сдоби с бебе в края на септември, като обявиха новината за бременността на актрисата, едва когато започна да й личи. Блейк и Райън имат още едно момиченце – Джеймс, което се появи на бял свят през декември 2014 година.