Блейк Лайвли разкри тайната на страхотната си фигура

Блейк Лайвли е в очакване на второто си дете и продължава да изглежда все толкова добре, колкото и преди.

Актрисата разкри какви правила спазва, за да бъде в страхотна форма. Тя е категорична, че е премахнала изцяло соята и глутена от менюто си и именно по този начин поддържа форма. Това й е помогнало да влезе в старите си дрехи отпреди забременяването й с дъщеричката й Джеймс.

След като малката й принцеса се появява на бял свят, актрисата трябва да се стопи за отрицателно време заради снимките за лентата The Shallows, където почти през цялото време е по бански. Блейк признава, че режимът звучи лесен за изпълнение, но всъщност си е истинско предизвикателство.

“Осъзнавате, че соя има във всичко. Дори то да е здравословно… пълнозърнести храни, органични неща… винаги в тях се съдържа соя. След като премахнете соята, осъзнавате, че се храните с непреработени храни, така че това направих в общи линии”, категорична е блондинката.

Тя е отстранила и храните, които съдържат глутен, като продукти с пшеница, ечемик и овес. И все пак, тя не се е лишила от всичко. “Все още можех да ям захар и подобни храни. Всичко просто трябва да е умерено”, категорична е Блейк и продължава: “Приемах балансирано протеини, въглехидрати и зеленчуци. Хапвах дори ориз и суши, но просто без соя и глутен”.

Снимки: Profimedia