Блейк Лайвли откровено за тялото си след раждането

Не е тайна, че се възхищаваме на Блейк Лайвли за много неща – безупречен стил, буйна руса коса и перфектно тяло са само част от тях. 

Много скоро след като роди своята дъщеричка Джеймс, на Блейк й се наложи да върне формата си заради снимките на филма The Shallows, в който играе сърфистка и почти през цялото време е по бански. И макар актрисата да е свикнала с комплиментите за начина по който изглежда, оказва се, че мнението й по въпроса е много по-различно.

По време на интервю с австрайлийското сутрешно шоу Sunrise, водещият отбелязал колко добре изглежда звездата от “Клюкарката” във филма, толкова скоро след раждането. “Според мен е много нечестно, именно защото е толкова обсъждано. Все едно казвам: “Ето как може да изглежда някой, след като роди!” А всъщност мисля, че тялото на една жена след раждането е повече от невероятно,” споделя Блейк.

В момента Лайвли е бременна с второто си дете и според нея една жена не бива да се чувства длъжна да върне формата си веднага след като роди, а вместо това да се фокусира върху факта, че е създала живот. “Не е нужно да изглеждаш като момиче на Victoria’s Secret, защото току-що си извършила най-невероятното чудо, което може да предложи животът. Имам предвид, родила си човешко същество! Според мен това е нещото, за което трябва да се радваме,” допълва актрисата.

Лайвли и съпругът й Райън Рейнолдс станаха родители на малката Джеймс през декември 2014, а по-рано тази година стана ясно, че двамата очакват своето второ дете. Двамата не крият, че обожават децата и често споделят, че искат да имат голямо семейство.

Снимки: Profimedia