Принц Хари се върна в Калифорния въпреки рождения ден на кралицата

На най-самотния рожден ден на кралицата от кралския двор бяха щастливи, че въпреки тежката липса на съпруга й, тя няма да бъде сама на 95-годишнината си и внуците й ще бъдат до нея.

Въпреки това и обратно на първоначалните твърдения, че принц Хари ще остане в Англия, за да поработи върху отношенията със семейството си и за да бъде до баба си на рождения й ден, днес колата му е била снимана в Калифорния.

От MailOnline. потвърждават, че той е избрал да се прибере по-рано, като вероятна причина са притесненията му да остави Меган Маркъл сама по време на бременността й за дълго.

Междувременно в социалните мрежи заваляха поздрави за рождения ден на кралицата, като за всички тях и за подкрепата през последната седмица тя благодари със съобщение, разпространено от нейно име.

Как ще отпразнува рождения си ден кралица Елизабет

“Въпреки че семейството ни в момента е в период на голяма тъга, помага ни да видим и чуем за всички послания към съпруга ми”, гласят част от думите на кралица Елизабет.

Вчера стана ясно, че за съжаление, кралицата е загубила още един свой близък – сър Майкъл Осуалд, приятел и съветник на Елизабет Втора, е починал след дълго боледуване в същия ден, в който се проведе погребението на принц Филип.

Погребението на принц Филип: Тържествено и емоционално сбогом от кралското семейство

Как Меган Маркъл почете принц Филип?

Кейт Мидълтън и посланието, скрито в бижутата й