Как Меган Маркъл почете принц Филип?

Въпреки че не успя да присъства на погребението, херцогинята на Съсекс се погрижи да изкаже своите съболезнования по друг начин.

Този уикенд, на погребението на принц Филип, Хари бе настанен сам по време на службата в църквата, след като съпругата му, Меган Маркъл, не можа да присъства по препоръка на лекарите във връзка с бременността й.

Погребението на принц Филип: Тържествено и емоционално сбогом от кралското семейство

Маркъл все пак не остана безучастна и изпрати лично написано писмо и венец, който да бъде поставен от нейно име в знак на почит към принц Филип. Венецът има специално послание, защото е създаден от същия флорист, който е отговорен за декорацията по време на сватбата на Меган и Хари, а в самия флорален аранжимент е включено националното цвете на Гърция, както и рози, в чест на рождения ден на Филип през юни.

Според множество източници кралицата разбира защо Меган е трябвало да отсъства и между тях няма напрежение. “Знаеше се, че Хари ще пътува до Англия за погребението на дядо си. Меган изрази своите съболезнования и кралицата разбира, че тя не може да пътува в момента”, споделя източник пред People.

Кейт Мидълтън и посланието, скрито в бижутата й

Popular