Приянка и Ник отложиха медения си месец

Приянка Чопра и Ник Джонас се венчаха само преди седмица, и всички се питат кога влюбените гълъбчета ще се отправят на меден месец. Младоженците обаче въобще не планират това да се случи скоро. 

Сватбата на Приянка и Ник: Големият ден

Някои от феновете им предположиха, че петдневното празнуване на сватбата им ги е изтощило и двойката иска и има нужда от малко по-спокоен и уединен живот. Оказва се, че нещата са съвсем различни. Самата Приянка сподели, че основният им приоритет в момента е работата. 

Индийската красавица добави още: “Искам да кажа на всяка една булка, че какъвто и да е приоритетът й в момента, той е правилен. Ако искате да работите, правете това. Ако искате да отидете на меден мецес, отидете. Като младоженци, всичко е във вашите ръце и вие решавате“.

Сватбата на Приянка и Ник: Ден втори

Въпреки заетия им график, двамата все пак не са се отказали от идеята за меден месец. Мястото и датата, според Приянка, ще бъдат изненада за всички, която двамата ще разкрият когато му дойде времето. В момента младото семейство се опитва да организира дните си така, че да живеят както в Индия, така и в Щатите.

Сватбата на Приянка и Ник: Ден първи

През последните няколко дни, Приянка и Ник посетиха едно след друго няколко публични събития, като любовта по между им си личи на всеки кадър. Вижте най-актуалните им снимки в галерията.

Снимки: Profimedia

Fashion Gallery