Сватбата на Приянка и Ник: Ден втори

С всеки изминал ден, празненството на Приянка и Ник става все по-голямо и щуро, което ни кара да се зачудим как ли е протекъл големият им сватбен ден. Двойката стартира с предсватбените тържества рисувайки ръцете си с къна. Вторият ден обаче надмина всички очаквания. 

Сватбата на Приянка и Ник: Ден първи

Както самата Приянка описа вторият ден: “Всичко започна като свирепо състезание по пеене и танцуване между двете семейства, но завърши, като голямо тържество в името на любовта. Двамата с Ник много се вълнувахме за Сангеет (музикалната вечер) – друг предсватбен ритуал – както и да видим какво са подготвили двете семейства.

Индийската красавица публикува кратко видео с кадри от страхотната вечер и допълни: “Какво представление само! Всяко семейство разказа нашата история чрез песента и танца, изпълнени с толкова смях и любов. Изключително благодарни сме за усилията, които всички положиха, както и за огромната обич. Спомените за тази специална вечер ще носим до края на дните си. Това бе страхотен начин да започнем съвместния си живот заедно…

Второто предсватбено тържество определено вдигна летвата и с нетъпрение очакваме снимки от сватбения ден на Приянка и Ник. А дотогава, може да разгледате кадри от “войната” на двете семейства в галерията.

Fashion Gallery