Пийт Дейвидсън е посещавал травматичен терапевт

Оказва се, че срещата с една от най-известните жени в света идва с много товар. За Пийт Дейвидсън този товар се нарича Кание Уест. Популярният рапър не прие с добро отношение срещите на бившата му съпруга Ким Кардашиян с младия актьор.

Дори можем да кажем, че той положи неимоверни усилия, за да унижи Дейвидсън, точно колкото и да създаде последния си албум.

Пийт Дейвидсън е потърсил помощ от терапевт

Източник споделя, че 28-годишната звезда „е била на травматична терапия до голяма степен“ подари непрестанния тормоз от страна на рап иконата, датиращ от април тази година.

„Вниманието и негативността, идващи от Кание и неговите лудории, са стимул и той трябваше да потърси помощ“, казва още въпросният източник.

Уест публикува коригирано изображение на некролог на първа страница на New York Times, който гласи: „Скийт Дейвидсън мъртъв на 28 години“. Постът бе публикуван във връзка с новината, че актьорът и Кардашиян се разделят. Екипите на бившата двойка се свързаха с Instagram относно публикацията и в последствие бе отстранена.

Този незрял подход идва след като носителят на Грами погреба Дейвидсън в музикалния видеоклип към „Eazy“, в колаборация с The Game през март. Според същия информатор, честите атаки на Уест в Instagram, са една от причините Пийт да „отсъства от социалните медии.“

Междувременно източник, близък до Кардашиян, потвърди, че участието на актьора в травматичната терапия няма нищо общо с раздялата им и че Ким „не толерира този тип поведение от страна на Кание.“

Що се отнася до Дейвидсън, той ще се фокусира върху кариерата си и ще продължи напред. Вече можем да го видим в лятната комедия на ужасите „Bodies, Bodies, Bodies“.

Факт е, че „Пийт не съжалява за срещата си с Ким и иска да стане ясно, че тя не го е подкрепяла през цялата им връзка.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделиха