Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделиха

Според източник двамата „се обичат и уважават много, но откриха, че голямото разстояние и натоварените им графици правят наистина трудно поддържането на връзка.“ Същият сподели още: „Ким и Пийт решиха да бъдат просто приятели.“

Пийт е на 28 г., а Ким на 41г. и в момента са на много различна вълна. Младият актьор може да отлети до Ню Йорк, където и да се намира, докато добре познатата ни Кардашиян има четири деца и за нея нещата не са толкова лесни. Тя предпочита да се фокусира изцяло върху Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм.

В момента Дейвидсън е в Австралия, за да снима „Wizards!“ с режисьор Дейвид Мишод. Очаква се филмът да бъде плажна комедия с участието на Орландо Блум и Наоми Скот.

Всички знаем, че Ким има собствен бизнес в Лос Анджелис, където всъщност отглежда и децата си от Кание Уест. Тя и рапърът са законно разделени от март и работят за формализиране на изслушването за развод в средата на декември.

Любовната история между Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън не остана скрита от света

Те демонстрираха любовта си като се хванаха за ръце на влакчето в увеселителния парк на Knott’s Berry Farm в Анахайм, Калифорния, точно като деца в средното училище. След това бяха забелязани в киното да гледат „Spider-Man: No Way Home“ на Стейтън Айлънд. А помните ли вечерята им в ресторанта на Анджелина? Сигурни сме, че Да!

Но не всичко беше толкова розово, колкото изглежда. Звездната двойка претърпя многобройни атаки в социалните мрежи от страна на Кание Уест. Бившият съпруг на Ким обиди Пийт и го обвини, че е бивше гадже на Хилари Родъм Клинтън.

Станахме свидетели дори на видео към песента „Easy“ /сътрудничество между Кание Уест и The Game/, в което глинена версия на Дейвидсън бе заснета, обезглавена и след това превърната в растение.

41 – годишната риалити звезда и 28 – годишният комик се срещнаха на снимачната площадка на шоуто „Saturday Night Live“ през октомври 2021 г. Облечени като Жасмин и Аладин, те размениха първата си целувка пред камерата. Малко след това ги видяхме и хванати за ръка по стълбите на Met Gala.

Е, няколко татуировки по-късно, любовта им вече е в миналото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Заедно ли са Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън?

Hero Slider