Патрик Демпси – неузнаваем с платинено руса коса

Патрик Демпси, известен още като секси прошарения доктор Дерек Шепърд, се качи на сцената заедно с колежката си Ейми Адамс, за да представи продължението на филма „Омагьосана“. Продукцията ще бъде пусната на Disney + през ноември.

Новата прическа на актьора, определено е дръзка. Всъщност истината е, че е необходимост. Демпси в момента играе ролята на италианския пилот от Формула 1 – Пиеро Таруфи във филма „Ферари“. Режисиран от Майкъл Ман, във него ще вземат участие още Адам Драйвър, Шайлийм Уудли и Пенелопе Крус. Снимките вече са факт.

Визията на Патрик Демпси изглежда е дело на съпругата му Джилиан Демпси. На 56-годишна възраст, актьорът, който днес демонстрира изцяло нов платинено рус външен вид, заяви в интервю, че обожава новата си прическа, като я нарече: „нещо различно и неизпробвано досега.“

След това допълни: „Боядисваш косата си и се забавляваш. Блондинките се забавляват повече и твърдя, че определено е така. Аз съм в Италия и карам състезателни коли. Така че не мога да се оплача.“

Патрик Демпси се превърна в „Легенда на Disney

По време на церемонията, състояла се в петък, в Калифорния, актьорът бе награден и с трофея „Легенда на Disney“. Наградата е специално създадена от Walt Disney.

И, да, поднася се на онези, допринесли значително за развитието на компанията, обхващаща телевизионната мрежа ABC в допълнение към Disney и Marvel.

По тази причина бе отличена и неговата дългогодишна бивша колежка от „Анатомията на Грей“ – Елън Помпео. Но истината е, че феновете не останаха особено впечатлени от това. По-скоро всички продължават да коментират значителната промяна във визията на Демпси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зак Ефрон за безсънието и тежката депресия