Тайните за красота на Памела Андерсън

След като се разкри от първо лице в автобиографичния документален филм „Памела, любовна история“ /достъпен от януари в Netflix/, изправена пред демоните от миналото си, сега Памела Андерсън не се страхува от нищо, дори от това да се покаже естествена.

Доказателство за това е нейната февруарска корица на списание WWD, на която тя избра да изглежда естествена: без грим, с няколко малки бръчици и горда от луничките си.

Памела Андерсън: Естествена на 55 години

Актрисата вече не крие истинската си същност и реши да разкаже своята версия за 90-е и златната ера на Baywatch. В автобиографичния документален филм, продуциран от Netflix, актрисата показа натуралната си красота, унищожавайки гордо спомена за секси иконата и представяйки истинската Памела на публиката: жена на 55 години, горда да остарее.

Споделяйки кадъра от корицата на списание WWD, бившата спасителка на плажа написа в Instagram: „Предпочитам да покажа луничките си… Забавно е да остарееш с облекчение. На определена възраст изглеждаме по-млади и свежи без грим. Това съм аз. Щастлива съм от това, което съм в момента. Това е моят нов свят и съм толкова благодарна за цялата любов.“

Напълно естествена, само със спирала, мимически линии, небесносини очи и лунички, които актрисата вече не крие зад грим. Памела днес е истински пример за свобода и позитивизъм по отношение на себеприемането.

Какви са тайните за красота на ослепителната Памела?

„Влажността е най-добрият грим против стареене“, каза Андерсън в интервю за ELLE. „Използвам овлажнител и спрей за лице с розова вода като тоник, който държа в хладилника“, коментира още актрисата.

А как се грижи Памела за звездната си усмивка? Актрисата всъщност разкри, че използва пребиотична паста за зъби, която също и помага да подобри стомашния си дискомфорт, докато за устните си използва единствено хранителни и органични балсами. Нейн неизменен спътник в красотата, дори когато оставя лицето си без капчица грим.

#PamCore: тенденцията за красота на Памела Андерсън в TikTok

Дори днес нейната очарователна естетика е източник на вдъхновение с над 270 милиона гледания. #PamCore е една от най-актуалните тенденции за красота в момента и още веднъж ни показва колко специално е миналото… и по-специално 90-е години, време, особено ценено от новото поколение.

Е, Памела Андерсън отново се превръща в модел за красота, който следваме неотлъчно, а възрастта й определено няма значение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Памела Андерсън с мило послание към синовете си