Памела Андерсън с мило послание към синовете си

Те са тези, които я убедиха да разкаже историята си и да повдигне завесата на живота си отново. Брандън и Дилън Лий имат страхотна връзка с майка си и днес те се застъпват за нея и сочат с пръст годините на несправедливост, малтретиране и дискриминация.

На червения килим на премиерата в Лос Анджелис, именно децата на Памела Андерсън я подкрепиха, отговаряйки дори на най-неудобните въпроси.

През последните няколко часа актрисата публикува снимка от посвещението на мемоарите си в Twitter. Автобиографията, която, както и последните 26 години от нейното съществуване, е посветена на Брандън и Дилън, синовете й от Томи Лий.

„Любовта на майката е непоклатима. Винаги съм знаела, че най-важнатата работа на света е да си родител. Да бъда майка ми напомня коя съм аз, постоянно развиваща се жена. Всеки ден е нова възможност да се учим да растем един с друг, без да си пречим“, коментира 55-годишната актриса, обръщайки се към двете си момчета.

Памела Андерсън откровено за своя живот

„За моите момчета, тези, които ме насърчиха да напиша историята си в моя несъвършен стил. Това е единственият начин да понеса и опиша живота си. Моята уникална лудост, моето наследство. От моето непобедимо сърце, без филтри“, пише Памела като посвещение към мемоарите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Памела Андерсън със зашеметяваща визия на премиерата на документалния си филм