Памела Андерсън със зашеметяваща визия на премиерата на документалния си филм

Почти година след старта на поредицата „Пам и Томи“ в Disney +, е ред на Netflix да посвети нов проект на Памела Андерсен. И това е документалният филм „Памела, любовна история“. Неговата премиера бе и поводът, по който звездата се появи със семейството си на червения килим в Холивуд.

Документалният филм на Памела Андерсън стартира в стрийминг платформата на 31 януари

Актрисата пристигна на събитието в ослепителна дълга червена рокля с презрамки. Видимо доволна, че е под светлините на прожекторите, 55-годишната звезда позира пред фотографите с усмивка. Заедно с нея бяха и двамата й синове – Брандън Томас /26 г./ и Дилън Джагър /25 г./, родени от брака й с Томи Лий.

Какво разказа Памела за своята лична история?

Момчетата на актрисата я придружиха на нейната специална вечер и една от причините за това е, защото Брандън продуцира този нов документален проект. И то след като убеди известната си майка да разкаже историята си.

„Брандън може да ме убеди във всичко с искреното си сърце и честността, която може да има само един син“, обясни пред Vanity Fair Андерсън. „Той искаше да разкаже моята история автентично и без изкривяване“, добави още тя.

Ако големият син на Памела следва пътя на майка си като актьор и продуцент, то брат му Дилън изглежда е вдъхновен от баща им Томи Лий, като се развива в музикалния свят.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Модното възкръсване на Памела Андерсън