Най-сладките деца на известните!

Дженифър Лопес и близнаците Ем и Максимилиян

Джей Ло също има голямо семейство. Поп дивата има близнаци от Марк Антъни, а той от своя страна има още три деца: момиче и двама сина. След като се разделиха Дженифър започна да се среща с Каспър Смарт, с който децата изглежда нямат никакъв проблем, ако съдим по снимките, на които постоянно ги виждаме да се забавляват заедно. 
Миранда Кер и Флин
Снимките на Миранда с малкия Флин винаги ни оправят настроението. Моделката почти не пропуска ден, в който да се разходи по улиците на Ню Йорк с малчугана, като го води със себе си дори на бизнес срещи. Умилителна гледка представляват и когато са цялото семейство, заедно с татко Орландо Блум.
Сара Джесика Паркър, Джеймс и близначките Марион и Табита
Фешън иконата има три деца от съпруга си Матю Бродерик. Цялото семейство живее в Ню Йорк, а често папараците успяват да заснемат Сара с дъщерите й. Малките са модни последователки на майка си, като самата Сара казва, че тя не определя какво ще носят момичетата, те се обличат сами. 
Шакира и Милан
Шакира роди син на испанския футболист Пике в началото на тази година. Двамата кръстиха момченцето Милан, а съвсем скоро след раждането майка му го заведе на мач на Барселона, където заедно подкрепяха таткото. Милан вече е и телевизионна звезда, появявайки се в шоуто The Voice, където Шакира е съдия. 
Снимки: Profimedia 

Звездните двойки, които обичаме

Как Ема Стоун помогнала на майка си в борбата с рака

Коя звезда е “Майка на годината” за 2012?

Любовната афера на изкуството и модата