Най-сладките деца на известните!

Денят на детето е прекрасен повод да си припомним кои са най-сладките хлапета на известните. 

Как изглеждат звездите от малкия и голям екран, когато се намират в непринудена обстановка, заедно със своите малчугани? Както всички останали родители, естествено. Независимо дали папараците са ги щракнали, докато ги водят на училище, забавляват се в парка или просто се отдават на шопинг, любимите ни звезди просто греят от щастие, когато са с децата си. 

Семейство Бекъм и техните Бруклин, Ромео, Круз и Харпър

Където и да отидат семейство Бекъм са разтапяща сърцето гледка. Дейвид и Виктория не пропускат да се забавляват с малчуганите си през уикендите или да пътуват заедно с тях по света. Честа гледка по лондонските улици е Дейвид с единствената си дъщеричка, малката Харпър, а Виктория не пропускаше да заведе момчетата си на някой мач, за да подкрепят заедно таткото. 

Жизел, Бенджамин и Вивиан

Сексапилната Жизел има две деца от Том Брейди – малката Вививан и вече попорасналия Бенджамин. Както се вижда от снимките, на мама Жизел не й е много лесно с малката принцеса и щурото момченце. 

Гуен Стефани, Кингстън и Зума 

Вокалистката на No Doubt е женена за Гавин Росдейл, от когото има две деца – Кинстън, роден през 2006, и Зума, роден през 2008. Тук я виждаме да се изявява като достойна майка на момчета, водейки ги на шопинг за колички и играчки. 
Дженифър Гарнър, Вайълет, Серафина и Самюъл

Още едно голямо звездно семейство! Дженифър Гарнър и Бен Афлек са заедно още от 2004 г. и имат три деца: две дъщери и син, Самюъл. Тук виждаме грижовната Джен с двете си момичета, докато ги води на училище. Напоследък тя се изявява повече като продуцент, за да има време за семейството си, а миналата година дори беше обявена за майка за пример на 2012.
Още на стр. ii