Най-сладките деца на известните!

Джесика Алба, Онър и Хевън
Умилителна гледка представляват Джесика Алба и нейните момичета Онър и Хевън. Папараците постоянно заснемат как Джесика се забавлява с малките си принцеси, докато се разхождат из Ел Ей, ходят на обяд, пазаруват. 
Анджелина Джоли, Мадокс, Захара, Пакс, Шайло Нувел и близнаците Вивиан-Маршелин и Нокс-Леон

Анджелина Джоли и Брат Пит могат да се похвалят с едно от най-големите семейства в Холивуд. Двамата имат общо шест деца – 3 осиновени и 3 биологични, като всички носят фамилията Джоли-Пит. Джоли заявява, че децата са най-голямото богатство за нея, а именно те са причината да се подложи на двойна мастектомия по-рано тази година. Актрисата не е искала собственото й семейство да минава през това, което тя е преживяла по време на боледуването на майка й. 
Кейт Хъдсън и Бингам
Малкото русо ангелче Бингам е плод на любовта на Кейт и вокалиста на Muse Матю Белами. Двамата се запознават на фестивала в Коачела, а само 2 месеца след това Кейт забременява. 
Кейти Холмс и Сури

Сури, дъщерята от брака на Кейти Холмс и Том Круз, е истинска любимка на папараците и звездните хроникьори. Още от малка тя присъства в модните колонки, а с такива родители няма как да е другояче. Сури доста време се задържа със статуса на най-известното звездно дете в Холивуд. 
Още на стр. iii