Меган и Хари се завърнаха след почивката, по-влюбени отвсякога

По-щастливи и по-влюбени – така херцозите започват новата година.

След като прекараха празниците в Канада, Меган и Хари се завърнаха във Великобритания и първият им официален ангажимент за годината бе посещение в Канадското посолство, за да благодарят на жителите на страната за гостоприемността.

Присъстващите на събитието коментираха, че двойката е изглеждала по-щастлива от всякога, постоянно се държели за ръце и се гледали влюбено.

Наистина и от снимките от събитието (можете да ги намерите в галерията) виждаме как двамата сияят от щастие и са неотлъчно един до друг от момента, в който излизат от колата до първото здрависване с посрещащите ги.

Меган бе избрала да облече монохромен тоалет в кафява тема, като съчета пола и пуловер на Massimo Dutti, заедно с палто от Reiss, а обувките, на които се спря, бяха в бордо от Jimmy Choo.

По време на посещението си двойката разказа, че почивката им се е отразила изключително положително и според тях решението да прекарат празниците сами е било наложащо предвид сегашната ситуация.

Сега те обещават да бъдат по-активни и да предприемат повече ангажименти, свързани с новата им благотворителна организация, както и да се включват по-често в дейностите на двореца.

Снимки: Profimedia

Меган Маркъл и принц Хари споделиха коледната си картичка

Меган Маркъл се оправда за разходите си

Fashion Gallery