Меган Маркъл и принц Хари споделиха коледната си картичка

Макар да се скриха от публичното внимание, Меган Маркъл и принц Хари все пак публикуваха традиционния си коледен поздрав.

Семейната коледна картична на Меган и Хари е в черно и бяло.

На преден план на снимката е синът им Арчи, който е вече на 7 месеца, а зад него се виждат усмихнатите родители. Освен този поздрав, вероятно няма да чуем нищо за Меган и Хари до края на тази година, тъй като те са решили да си вземат месец и половина почивка от официалните си ангажименти, за да прекарат празниците на спокойствие.

“Наранени и уязвими” – един различен поглед към Меган и Хари

Преди няколко дни бе официално съобщено от двореца, че Меган и Хари са напуснали Великобритания. Тогава те се намираха в Канада, където Меган е живяла в продължение на няколко години и има сантиментална връзка със страната.

Навръх Коледа вероятно те ще бъдат с майката на Меган Дория Рагланд.

Това означава, че семейството ще пропусне традиционните празненства с останалата част от кралската фамилия. Миналата година, херцозите за пръв път бяха част от тържествената църковна служба, на която кралската фамилия присъства заедно с кралицата. Тази година, за съжаление, почитателите им няма да ги видят редом до Кейт и Уилям.

Най-доброто от стила на Меган Маркъл през 2018 г.