Меган Маркъл се оправда за разходите си

След вълната от критика от страна на британците, Меган Маркъл публикува точните цифри за това колко й е струвало бебешкото парти и реновирането на дома им с Хари.

Като част от борбата в съда с медиите, адвокатите на Меган Маркъл обявиха разходите, които таблоидите грешно представиха през последната година. Иронията е, че с това дело Меган и Хари губят не само време и усилия, но и още пари, които отново ще са осигурени от джоба на данъкоплатците.

По отношение на бебешкото й парти в Америка, херцогинята посочва, че е било организирано от 15 нейни приятелки и е струвало “скромната сума от 300 хиляди долара”, вместо посочените от медиите 400 или 500 хил.

Меган Маркъл: “Не искам хората да ме обичат”

За дома им с Хари в документите се казва, че в действителност херцозите не са се възползвали от много от скъпите екстри, които медиите описват. В това число – специалното крило за майката на Меган, звукоизолацията на стойност 650 хиляди, банята за 6 500 долара, тенис корта, йога студиото и частната оранжерия.

Друг аспект, на който Меган обръща внимание, е личното писмо към баща й, които медиите са нямали право да публикуват и да изопачават думите в него. Според адвокатите някои издания са премахнали част от текста, за да представят херцогинята в лоша светлина.

Меган Маркъл с визия, която предизвика коментарите на британците

Меган Маркъл с емоционално интервю