Майли и Лиъм ще се срещнат за първи път след развода

Четири месеца, след като обявиха, че се разделят Майли и Лиъм ще трябва да се срещнат отново.

Първата им среща няма да е заради топли чувства, останали след раздялата, а по формални причини – и двамата трябва да присъстват в съда, за да финализират развода си. Според няколко източника срещата им ще се проведе на 21 януари догодина.

Към този момент съдебният процес преминава доста гладко и двамата лесно се споразумяват как да разделят общите си имущества и домашните им любимци.

Но това не означава, че междувременно нямаше проблеми между тях. Малко след като Майли започна да се среща с певеца Коди Симпсън, заяви, че той е единственият свестен мъж, който познава, намеквайки за лошо държание от страна на Лиъм.

Междувременно той започна връзка с актрисата Мадисън Браун, която близките му много харесват. Елза Патаки, съпругата на Крис Хемсуърт, наскоро коментира, че Лиъм е заслужавал по-добра връзка от тази със Сайръс.

Самият актьор все още не е говорил за Майли директно, като единствено е казвал за нея е, че се надява тя да е щастлива. Вижте още по темата: Как коментираха раздялата си Лиъм и Майли