Как коментираха раздялата си Лиъм и Майли

Три дни след раздялата си, Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс започнаха да говорят по темата – по един или по друг начин.

Изглежда Лиъм приема раздялата по-трудно, от колкото Майли. Докато тя се наслаждава на ваканцията си заедно с Кейтлин, той изглеждаше силно разстроен по време на разходка с брат си и децата му за сладолед.

Тогава един от папараците на мястото го попита дали ще коментира раздялата си с певицата и актьорът отговорил единствено “Не разбирате през какво преминавам. Не мога да говоря за това”.

Няколко часа след публикуването на снимките, Лиъм качи красив кадър на залез, с който реши лично да коментира раздялата. В текста под снимката той казва, че пожелава само здраве и щастие на Майли, но не смята да коментира повече по темата, защото това е много лично за него преживяване.

Междувременно Майли Сайръс публикува снимка с дълъг текст, който изглежда адресираше случилото се също. Посланието, което остави с описанието на кадъра, беше, че “промяната е неизбежна”.

Паралелно с това бившият на Кейтлин Картър, Броди Дженър, също се намеси в ситуацията с шеговит, но и леко хаплив пост в социалните мрежи – “Внимавайте, скоро ще се публикуват снимките ми от разходката по плажа с Лиъм”.

Според източници на People омразата, която се отправи към Сайръс по повод раздялата, е незаслужена. Близката приятелка на двойката разказва, че двамата наистина са се постарали да спасят връзката си и певицата дори е предлагала да ходят на терапевт заедно. Но за съжаление, откакто се събраха последния път, двамата много са се променили и въпреки любовта един към друг, коренно различните им характери са се сблъсквали постоянно.

Още за раздялата на Майли и Лиъм можете да прочетете тук.

Popular