Лиъм Хемсуърт и Мадисън Браун – нова любима двойка в Холивуд

Лиъм Хемсуърт и Мадисън Браун се познават от само няколко седмици, но актьорът гледа сериозно на новата си връзка.

Според източници, Лиъм не искал да избързва в отношенията им. Но в същото време виждал в Мадисън момиче, с което да бъде дългосрочно.

За първи път ги видяхме преди седмица, когато двамата се разходиха из улиците на Ню Йорк, хванати за ръка. (Вижте тук.) От тогава Лиъм и Мадисън излизат на няколко срещи и изглежда никак не се притесняват да покажат интимност. Напротив, двамата се забавляваха открито и снимките от срещите им обиколиха мрежата.

Междувременно приятел на Лиъм проговори за тяхната връзка пред списание “WHO”. Според него отношенията им са все още на много ранен етап и двамата се опитват да не избързват. Въпреки това актьорът наистина бил хлътнал и нямал търпение да опознае повече Мадисън.

Браун и Хемсуърт са се запознали покрай общи познати, което не е учудващо, защото и двамата са от Австралия и обичат да прекарват времето си в Сидни.

Феновете на двойката, обаче, откриха и друга връзка между двамата. В предишно интервю Мадисън е говорила за братята Хемсуърт, по-точно за Лиъм и Крис. Тогава тя казала, че не може да си представи да се омъжи за някой от тях, защото според нея те са прекалено красиви мъже и ще ги ревнува постоянно. Изглежда, че нещата са се развили по съвсем друг начин.

Майли Сайръс с трети партньор за последните два месеца?

Лиъм е искал да даде нов шанс на връзката си с Майли, но родителите му го разубедили