Майкъл Дъглас се извини на Вал Килмър

Майкъл Дъглас се е извинил на своя колега и приятел Вал Килмър заради своето изявление относно здравословното му състояние.

Преди две седмици той разкри в интервю, че Килмър се бори със същата болест, която самият той успешно победи – рак на гърлото. Дъглас обяви, че положението му е доста сериозно и че именно това е причината в последно време да не се появява толкова много в кино продукции.

Малко след това Вал веднага обори неговото твърдение, категорично заявявайки, че двамата не са се виждали в последните години и Майкъл няма как да знае дали той има рак. Килмър бе категоричен, че не страда от тежкото заболяване, макар и негови роднини да направиха подобно разкритие.

И все пак, Майкъл се е извинил на своя колега. За това съобщи самият Кълмър в профила си в социалната мрежа Facebook. “Майкъл Дъглас ми написа мила бележка, извинявайки се за това, че е изказал публично предположение, че “не съм добре…” Заяви ми, че бил много облекчен, когато разбрал, че това не е вярно. Личи, че има класа”, написа той.