Вал Килмър се бори с рак на гърлото

В последната година и половина, Вал Килмър притеснява сериозно почитателите си с визията си. Актьорът внезапно се стопи и заприлича на старец.

Появиха се слуховете, че звездата има рак на гърлото, но отказвал да се лекува. “Вал още от лятото знаеше, че има тумор, поради което и имаше проблеми с говора. Както забелязахте, често носи шалове и други подобни аксесоари, защото заради тумора гърлото му често се подува”, казаха близки до актьора. Самият Килмър обаче отрече да има подобни проблеми на страницата си във Facebook.

Неговият приятел и колега Майкъл Дъглас хвърли повече светлина по въпроса. Той не само потвърди болестта, но и коментира, че “нещата не изглеждат въобще добри”.

Дъглас, който успя да се пребори с тежката болест преди шест години, заяви в интервю пред Top Gun, че звездата от “Батман завинаги” в момента има същата участ. “Вал е прекрасен човек, който бори точно с това, което аз имах, и нещата не изглеждат въобще добре за него. Молитвите ми са с него. Ето защо не сте чували много за Вал напоследък”, сподели Дъглас.