Måneskin с още две нови дати към турнето си

Måneskin продължават да удивляват и всъщност след разпродаването на Сан Сиро, римската банда реши да удвои италианските дати, като добави 21 юли на Олимпико в Рим и 25 юли на Сан Сиро в Милано /предходните две дати са на 20 юли в Рим и на 24 юли в Милано/.

Билетите за двете нови дати са достъпни онлайн от събота, 19 ноемрви, от 11:00 часа, а в оторизираните пунктове за продажба от 24 ноември, отново от 11:00 часа.

След невероятната новина за номинацията за наградите „Грами“ в категорията „Най-добър нов изпълнител“, Дамяно, Виктория, Итън и Томас продължават изкачването си към успеха в очакване на издаването на новия албум „Rush!“, наличен от 20 януари 2023 г.

Междувременно Måneskin са заети с турнето си „Loud Kids Tour“ от другата страна на океана. За феновете 57-те дати, 41 от които разпродадени, са истински подарък.

Måneskin се завръщат в Италия през февруари 2023 г.

Новият сингъл „The Loneliest“, издаден на 7 октомври, събра общо 12 милиона гледания за един месец. Вече златен в Италия, той е само едно от новите парчета, които римската група добавя към ослепителната си кариера, въпреки че Дамяно сподели, че се е страхувал да не се удави по време на заснемането на клипа.

След триумфа си на музикалния фестивал в Сан Ремо и конкурса за песен на Евровизия, бившите финалисти от X-Factor спечелиха световното признание, събирайки над 300 приза по целия свят,като 18 диамантени, 235 платинени и 47 златни.

„Не мислехме, че можем да стигнем толкова далеч с тази скорост. Всичко, което сме правили, винаги от началото на кариерата си, е да гоним много високи цели, но трябва да сме луди, за да си представим това, което се случва сега, само след година и половина“, споделиха те в интервю.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Måneskin получиха номинация за Грами 2023