Кога ще излезе новият албум на Måneskin?

Нарича се „Rush!“ и е новият албум на Måneskin. Италианските звезди обявиха новината на Хелоуин, готвейки се да разтърсят The Paramount Theatre в Сиатъл. Най-обичаната рок група в света разкри датата на издаване на новия им студиен албум, трети поред. Тя е 20 януари 2023 г. Албум, който може да бъде поръчан предварително от четвъртък, 3 ноември и в който ще има две вече публикувани и харесвани песни.

Това са „Cool Kids“, изпълнена от Måneskin по време на концерта им в Мексико Сити на 26 октомври и, разбира се, „The Loneliest“, завладяла 28 страни по света със златна награда в Италия. Успех, с който те достигнаха награда номер 300.

Fab Four на музикалната сцена и тяхното Loud Kids турне

В момента Måneskin са в Америка за спирките от турнето им, което след това продължава с дати в Канада и Европа. Loud Kids Tour има 57 дати, от които 41 вече разпродадени, като тези в Лондон, Париж, Сан Франциско и дори Ню Йорк.

Рок сензациите ще се завършат пътуването си в Италия с последните дати, които добавиха съвсем наскоро. Тази на 20 юли 2023 г. на стадион Олимпико в Рим и тази на 24 юли 2023 г. на стадион Сан Сиро в Милано.

Невероятният им успех ги доведе до номинация за наградите Peoplе‘s Choice в категория „Група на 2022 г.“, две номинации за Европейските музикални награди на MTV 2022 г. и пет номинации за Американските музикални награди 2022 г.

Категориите, които биха могли да завладеят са както следва: „Нов изпълнител на годината“, „Любим рок изпълнител“, „Любимо поп дуо или група“, „Любима рок песен“ с „Beggin“ и „Любим саундтрак“ с „If I Can Dream“, саундтрак към филма „Елвис“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Måneskin (@maneskinofficial)

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Джорджия Солери към Дамяно от Måneskin: „Липсваш ми“

Hero Slider