Лукас Браво: „Красотата е относителна“

Въпреки че току-що е пристигнал от Маями, Лукас Браво не губи и капка от своя чар и харизма. Актьорът присъства на ексклузивна вечеря в Джеда, Саудитска Арабия, за да отпразнува таланта и креативността на жените в света на кино индустрията.

„Необходимо е да погледнем по-дълбоко, да се свържем с нови енергии, които ни помагат да имаме по-широка перспектива. Точно това ни дават жените. Сега сме много по-внимателни към разпознаването на уязвимостта на патриархата и опасността, представлявана от токсичната мъжественост. Благодарение на жените в киното сме по-добри хора“, обяснява Лукас Браво.

Вероятно ако не беше актьор, Габриел от „Emily in Paris“ щеше да следва друга своя голяма страст – тази към природата. „Може би щях да уча химия, кой знае. От дете винаги съм чувствал необходимостта да разказвам истории: мисия, която, благодарение на работата ми, все пак се превърна в реалност“, добавя актьорът.

Всъщност на 14-годишна възраст Лукас, син на футболния шампион Дейвид Браво и певицата Ева Браво, разбира, че най-добрият начин да открие себе си е да действа. „Чувствах необходимост да изразя себе си, въпреки че по това време не беше лесно. Не знаех кой съм, къде съм и какъв ще стана, но когато имах сценарий и роля, разбирах, че мога да ги използвам, за да задоволя страстта си. Така се и случи“, споделя още любимият ни образ.

Киното е живот за Лукас Браво

„Това е моят живот. Разказването на истории е моят живот. Да можеш да дадеш на някого история, която може да му помогне да забрави проблемите и тревогите си за няколко часа, е нещо вълшебно“, обяснява Лукас.

Във въпросното интервю на Браво е зададен следният въпрос: „Помага ли красотата в работата ви?“. А отговорът е пълен със смирени и доза хитрост: „Трябва да попитате някой, който е красив. Красотата е относителна, както и субективна.“

За финал той споделя и най-голямата мечта, която се надява да осъществи рано или късно: „От дете винаги съм бил очарован от Япония. Бих искал да се преместя там за няколко месеца, да изучавам тяхната култура и език. Много бих се радвал.“

Е, какво ни остава, освен да му пожелаем реализацията на тази мечта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: “Emily in Paris”: Новият трейлър на сезон 3 ни разкрива много