“Emily in Paris”: Новият трейлър на сезон 3 ни разкрива много

Официалният трейлър на „Emily in Paris“, сезон 3 най-накрая е тук. И ако в предишните сезони обратите и моментите на напрежение бяха не особено желани, този кратък клип ни показва как новите епизоди ще бъдат изпълнени с въпроси, страхотни избори, никога чакащи чувства, безпокойство и огромни терзания.

Безспорен факт е, че вече не можем да чакаме. Но пък остава толкова малко. Новите епизоди на „Emily in Paris“ ще пристигнат в Netflix на 21 декември и ще отговорят на всички питания, възникнали около края на сезон 2, като например: Емили ще приеме ли предложението за работа, което е получила от шефа си Маделин или ще последва своя ментор Силви?

Според това, което виждаме в трейлъра, изглежда Емили първоначално ще приеме и двете оферти, чакайки да вземе окончателно решение. Чувствата й също ще създадат повече съмнения, тък като, ако от една страна връзката с Алфи върви като по вода, от друга, чувствата й към Габриел доказват, че истинската любов не отминава просто така.

Какво предстои в “Emily in Paris”, сезон 3?

„Ти промени живота ми“, казва младият готвач на Емили, докато я хваща за ръката по време на доста завладяващо пътуване с такси, което сме сигурни, че ще накара Купър отново да се запита какво наистина чувства към Габриел, както и към Алфи.

Дали пък Емили не решава да го напусне за постоянно, за да бъде с Габриел и ако е така, какво ще се случи с вече компроментираното приятелство между маркетинговия експерт и Камил?

Предстои да разберем всичко това на 21 декември.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лили Колинс за „Emily in Paris“, сезон 3

Hero Slider