Лейди Гага избра български фолклор за своя филм

Лейди Гага е поредната световна звезда, която е пленена от великолепието на българския фолклор.

Поп дивата сподели в личния си профил в Instagram видео с част от песента “Кавал свири”. То е анонс към предстоящ документален филм за певицата, посветен на завръщането й на музикалната сцена с албума “Joanne”. Лентата ще носи заглавието “Gaga Five Foot Two” и ще бъде излъчена през септември по HBO.

Снимките на Лейди Гага за Versace преди фотошоп

Лейди Гага е третият най-награждаван изпълнител в историята. Тя заема третото място с почти 200 награди, между които 6 награди “Грами” и 17 номинации за престижната статуетка. Преди нея по брой награждавания се нареждат Майкъл Джексън и Уитни Хюстън. Тя е включена и в класацията на “Times” за 100-те най-влиятелни личности на 2010 г., както и в списъка на “Forbes” за най-влиятелните знаменитости и е на седмо място в топ 100 най-влиятелните жени.

Сватбените рокли на Лейди Гага

Продукцията ще проследява изминалата година от живота на изпълнителката, като феновете ще станат свидетелни не само на работния процес по сътворението на новия й албум, филмът с нейно участие – “A Star Is Born”, но и на личния й живот. Няма да бъдат пропуснати моменти като тежката й раздяла с годеника й Тейлър Кини, както и зараждането на новата й връзка с Кристиан Карино.