Лейди Гага развали годежа

Поп звездата Лейди Гага и нейната половинка Тейлър Кини са се разделили, гръмнаха медиите зад Океана. 

30-годишната певица и звездата от сериала Chicago Fire са сложили край на своята връзка по-рано този месец. Гага потвърди новината, публикувайки обща снимка с актьора в своя Instagram, под която написа, че двамата с Кини все още се обичат и се надява някога да се съберат отново. 

 

“Тейлър и аз винаги сме вярвали, че сме сродни души. Точно както всички останали двойки и ние имаме своите проблеми, и в момента си вземаме почивка. И двамата сме амбициозни артисти, които се надяват това да проработи от разстояние и въпреки натоварените ни графици да можем да продължим да се обичаме простичко, както досега. Моля ви, стискайте ни палци. Ние сме като всички други и много се обичаме.”

Феновете на изпълнителката побързаха да посочат, че отскоро тя не носи своя годежен пръстен и дори е била без него по време на 35-тия рожден ден на актьора. Припомняме ви, че Кини предложи брак на Гага навръх Свети Валентин миналата година, а двамата са заедно от 5 години. 

Лейди Гага и Тейлър Кини се запознават през 2011 на снимачната площадка на нейния клип You&I, в който той участва. През 2012 за кратко се разделиха, но след като отново се събраха, така че това не е първото изпитание за връзката им.

Снимки: Profimedia